Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Yorba

26/09/2020 - 11:00 - 14:00

kr500

Sammen med Vibeke Vigeland inviterer vi til yorba på galleri MADA.

Vi starter med et foredrag om kvinnens vakre natur og en kopp te. Etter en pause med litt enkel mat gjør vi yorba sammen. Alt du trenger er nysgjerrighet, åpenhet og en yogamatte eller et håndkle.

Yorba er en ny treningsform skapt for kvinner med ønske om å dele gleden over en sunn og sterk naturlig kropp. Flere og flere kvinner oppdager yorba og hva det kan gjøre for å bedre smidigheten i livet. Med gode øvelser for nakke, rygg og hofter myker vi opp og gir plass til pusten. Dypere pust gir mindre stress.

Ved å trene på å slippe spenningene i de ytre musklene, samtidig som du bygger opp indre styrke må du være jordet, det vil si å ha tyngdepunktet i føttene. Yorba er tilstedeværelse i kroppen som bygger på helhet – akkurat som i yoga, men med mer fokus på jording og kraft.

  • Bindende påmelding
  • Betaling med Vipps skjer ved inngang

Er det noen som ønsker en privat time og få tilrettelagte øvelser vil det være mulig på søndag. Pris pr time er da 850,-

VIBEKE VIGELAND ( F. 1965)

  • Har 35 års erfaring som danser, pedagog og kroppsterapaut.
  • Skrevet manus til forestillinger for barn og ungdom og boken MODEN – kunsten å bære alderen med visdom
  • Er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og er Master Practitioner NLP coach.
  • Kurs med Donna Eden i energy medisine. 10 års erfaring med Nettwork og SRI.
  • Startet og drevet Bajazz Ballettstudio (1995)
  • Driver prosjektet Art from heart to heart for ungdom fra Norge /Afrika (2012)
  • Har skapt treningsformen Yorba for å oppdage kroppens visdom.

“Jeg er en kvinne som har danset hele livet. Dans er kropp. Dans uttrykker våre muligheter og begrensninger. Dans er menneskelig erfaring og et fantastisk eksempel på hvordan kroppen kan utrykke ånd.

I naturen finner jeg den forankringen jeg søker i livet. Jeg får energi og en ro i kroppen. Vi i Norge lever med en vill og vakker natur rundt oss. Den viser oss mangfold og kan til tider være utfordrende. Vi kan bruke naturen som et speil på våre emosjoner og vår styrke. Når jeg danser barbeint i gresset og lar kroppen slippe fri, er jeg lykkelig.

Jeg er natur. Jeg behandler kroppen min med respekt og lytter varsomt. Jeg er stolt over min naturlige kropp og bruker kun rene oljer til å smøre den. Jeg farger ikke håret. Bevegelse og dans holder meg levende og sterk i troen. Jeg er alt, alt er meg.

Jeg er en kvinne. Unge jenter og kvinner er min lidenskap. Selv fant jeg min kraft gjennom dansen. Nå brenner jeg for å hjelpe andre til å finne sin. Så kvinner igjen kan løfte hodet og åpne blikket. Gå med vuggende hofter og varme i hjertet. Være stolte av seg selv akkurat som de er. Vakre.”

Velkommen til en spennende lørdag på galleri MADA.

Detaljer

Dato:
26/09/2020
Tid
11:00 - 14:00
Kostnad:
kr500

Sted

Galleri MADA
Verftsgata 4
Trondheim, 7042 Norge

Arrangør

Vibeke Vigeland